OlekPL Posted July 6, 2014 Report Share Posted July 6, 2014 Siemanko! Niestety rozbudowany artykuł użytkownika Foxtrot29 nie pomógł mi zbytnio. Szukam jednej z tych trzech replik jakie podałem w temacie, nie stawiam warunków co do producenta i GB, natomiast obowiązkowo musi być oRISowany oraz ma posiadać EBB. Pozdrawiam Olek Quote Link to post Share on other sites
Emcet Posted July 6, 2014 Report Share Posted July 6, 2014 416 od VFC Quote Link to post Share on other sites
OlekPL Posted July 6, 2014 Author Report Share Posted July 6, 2014 (edited) Zapomniałem... Przedział cenowy 800-900 zł. Może taka Cymka się nada: http://gunfire.pl/product-pol-1152192529-Replika-pistoletu-maszynowego-CM049.html Edited July 6, 2014 by OlekPL Quote Link to post Share on other sites
soldium Posted July 6, 2014 Report Share Posted July 6, 2014 Jak byś troszkę więcej dołożył , to masz emki bolta z genialnym EBBR. Nie wiem jak jest z ich awaryjnościom , ale blowback + recoil , genialnie mi się z tego strzelało. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts