Awgahn Posted July 7, 2014 Report Share Posted July 7, 2014 (edited) WItam Sprawdzał ktoś krótkie magazynki od boyi w emkach od specna arms? konkretnie http://www.taiwangun...&campaign-id=19 jakie wrażenia jeśli już? :icon_smile: Edited July 7, 2014 by Awgahn Quote Link to post Share on other sites
Piledriver Posted July 7, 2014 Report Share Posted July 7, 2014 Ja mam dwa takie midy w swojej specnie, aczkolwiek moje chyba sa na 100kulek. To znaczy jeden mid, bo drugiego nie zdążyłem nawet wsadzić do gniazda a już poszedł kawałek plastiku, przez co mag nie trzyma mi kulek. Anyway, mag siedzi pewnie, znacznie lepiej niż stockowy Specny, praktycznie nie ma luzów, ten jeden który mi działa podaje bez większych problemów, aczkolwiek zbyt dużo go nie testowałem, ponieważ kupiłem G3 :) Quote Link to post Share on other sites
Awgahn Posted July 9, 2014 Author Report Share Posted July 9, 2014 ale od boyi ,tak? Quote Link to post Share on other sites
Emcet Posted July 9, 2014 Report Share Posted July 9, 2014 Mam je, gdyby nie to, że jeden z dwóch zdechł, poszła blokada kulek, to nie miałbym zastrzeżeń co do pracy ze specną. Quote Link to post Share on other sites
Awgahn Posted July 10, 2014 Author Report Share Posted July 10, 2014 więc pewnie zakupie dziękuję za odpowiedzi :D Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts