koczkodan33 Posted July 10, 2014 Report Share Posted July 10, 2014 (edited) Siemka mam okazję kupić taką http://imageshack.us/photo/my-images/246/2bb8fc.jpg/ ładowarkę i rozładowywarkę za 50 zł. Spełnia ona moje wymogi, ale nie znam tej firmy ( w necie sprawdziłem tylko tyle, że zajmują się modelarstwem ). Co wy o niej sądzicie? Warto za taką kasę? Z góry dzięki za okazaną pomoc i wasze opinie :icon_smile: Edited July 10, 2014 by koczkodan33 Quote Link to post Share on other sites
koczkodan33 Posted July 12, 2014 Author Report Share Posted July 12, 2014 przepraszam za post pod postem ale czy zna ktoś tą firmę/ model bo muszę coś gościowi odpowiedzieć, a nie wiem czy warto w ogóle coś takiego kupować :icon_question: Quote Link to post Share on other sites
Puloman Posted July 12, 2014 Report Share Posted July 12, 2014 Zdjęcie jest usunięte, a wcześniej było dostępne. Z tego zdjęcia co było dostępne wcześniej wywnioskowałem, że jest to ładowarka taka jak redox alpha v2 i pochodne. Tylko zmienione zapewne delikatnie oprogramowanie i jak widać było zmieniona lekko obudowa. Quote Link to post Share on other sites
koczkodan33 Posted July 12, 2014 Author Report Share Posted July 12, 2014 Ok dzięki. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts