Bezim Posted July 12, 2014 Report Share Posted July 12, 2014 (edited) No cóż, podczas strzelanki coś się skiepściło w mojej beretcie m9 KSC (z systemem 7). Raz na jakiś czas robi mi się taki fix za lufą: ten element nie zawsze jest "odciągany"... co uniemożliwia normalne strzelanie. nigdy wcześniej nie miałem żadnego problemu, starałem się regularnie czyścić i smarować. I tu moje pytanie: czy mógłby ktoś mi podpowiedzieć co mogło się zepsuć, gdzie szukać usterki? Edited July 12, 2014 by Bezim Quote Link to post Share on other sites
MacKraw Posted July 17, 2014 Report Share Posted July 17, 2014 zdejmij zamek, odciągnij ten element (nuzzle loader), w systemie tm jest on na 2 sprężynkach nie wiem jak w 7. Psiknij kilka razy olejkiem silikonowym do środka i poruszaj tym. Ew. mogła się zsunąć uszczelka z tłoka który jest w tym, wtedy albo wystarczy założyć, albo nowa. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts