zjadaczmandarynek Posted July 13, 2014 Report Share Posted July 13, 2014 (edited) Witam, na sobotniej strzelance posypał mi się zwalniacz magazynka w/w replice. Dokładniej rozczepił się ze strony gdzie nie ma gwintu. Sprężynka się zgubiła, więc planuje kupić nowy. Jaki dobry byście mogli polecić? Przepraszam, w złym dziale napisałem, czy mozna poprosić o przeniesienie do działu:Serwisowanie i tuning > Problemy i serwis > Repliki elektryczne Edited July 13, 2014 by zjadaczmandarynek Quote Link to post Share on other sites
zjadaczmandarynek Posted July 15, 2014 Author Report Share Posted July 15, 2014 Nikt nic nie wiem na ten temat? Nikt nic nie poleci? Quote Link to post Share on other sites
goroth Posted July 15, 2014 Report Share Posted July 15, 2014 (edited) Jeśli dobrze pamiętam to LR-300 ma takie samo body jak M4/M16, więc z częściami nie powinno być problemu. Edited July 15, 2014 by goroth Quote Link to post Share on other sites
zjadaczmandarynek Posted July 16, 2014 Author Report Share Posted July 16, 2014 (edited) Jeśli dobrze pamiętam to LR-300 ma takie samo body jak M4/M16, więc z częściami nie powinno być problemu. Dzięki, ale chodziło mi o to jakiej marki / producenta byście polecili, żebym nie miał podobnych sytuacji w przyszłości. Edited July 16, 2014 by zjadaczmandarynek Quote Link to post Share on other sites
Fedajkin Posted July 16, 2014 Report Share Posted July 16, 2014 U mnie są dwie kopie repliki G&G LR300 od A&K/P&J. U nas te zwalniacze magazynka mają się bardzo dobrze. Dziwna sprawa, że pękł Ci w takim miejscu, musiała to być jakaś wada. Także po prostu kup najzwyklejszy tani chiński zwalniacz magazynka od Cymy czy innego producenta. Nawet gdyby to przynajmniej kosztować będzie 15zł a nie 50zł za "oryginał" od G&G także zrobiony ze znalu. Quote Link to post Share on other sites
zjadaczmandarynek Posted July 16, 2014 Author Report Share Posted July 16, 2014 Wiząłem ten, zobaczymy co to będzie. http://www.ebay.co.uk/itm/AIRSOFT-STEEL-M4-AEG-REPLACEMENT-MAGAZINE-CATCH-LATCH-MAG-RELEASE-BLACK-UK-/390887116705?pt=UK_SportingGoods_Hunting_ShootingSports_ET&hash=item5b02b00fa1 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts