yamall Posted July 14, 2014 Report Share Posted July 14, 2014 Witam, wpadło mi w ręce M47 z Double Eagle. Sęk w tym, że nijak nie pasuje mi ta długa kolba i chciałbym ją troche skrócić. Czy jest jakiś chwyt pistoletowy który można w niej bezproblemowo zastosować ? Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted July 14, 2014 Report Share Posted July 14, 2014 Były wersje M47 bez kolby - sam taką miałem. Popytaj na komisie - może ktoś ma. Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted July 15, 2014 Report Share Posted July 15, 2014 (edited) M47 [DE] jest ogólnie dość krótki W czym Ci może przeszkadzać ta kolba, a ułatwia celowanie. Edited July 15, 2014 by Powała Quote Link to post Share on other sites
yamall Posted July 15, 2014 Author Report Share Posted July 15, 2014 Były wersje M47 bez kolby - sam taką miałem. Popytaj na komisie - może ktoś ma. No tak, tylko że ja już mam ;) a szukam do niej innego chwytu :) Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted July 15, 2014 Report Share Posted July 15, 2014 Obawiałem się, że źle mnie zrozumiesz (albo ja źle rozumiem Ciebie). Rozumiem, że masz wersję z kolbą bez chwytu i chcesz mieć bez kolby, ale z chwytem pistoletowym, tak? Jeśli tak to były wersje M47 bez kolby - spytaj na komisie, może ktoś ma chwyt od takiej wersji. Wtedy kupisz taki chwyt, zdejmiesz kolbę i wstawisz chwyt. Quote Link to post Share on other sites
yamall Posted July 17, 2014 Author Report Share Posted July 17, 2014 OK, spoko, dzięki poszukam. A jeszcze pytanko jedno, jest jakiś model shotguna, który by wyglądał jak obrzyn (cos nie zadługiego, bez kolby), ładowany na shelle najlepiej 3x10 ? Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted July 17, 2014 Report Share Posted July 17, 2014 Klik. Quote Link to post Share on other sites
yamall Posted July 17, 2014 Author Report Share Posted July 17, 2014 (edited) Tego znam, tylko za bardzo "taktyczny", a chodziło mi o cos bardziej w klimacie tylko na shelle :) Edited July 17, 2014 by yamall Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts