MeGustaKuba Posted July 15, 2014 Report Share Posted July 15, 2014 Jestem osobą nosząca okulary i chciałbym się dowiedzieć czy się opłaca czy nie oraz to co w głównym pytaniu. (Jeżeli oddałem do złego działu przepraszam (: ) Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted July 15, 2014 Report Share Posted July 15, 2014 Na tym, że możesz zamontować wewnątrz gogli szkła korekcyjne. Zależy od oprawek okularów i gogli, które kupujesz. Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted July 15, 2014 Report Share Posted July 15, 2014 Jeśli możesz nosić szkła kontaktowe to używanie ich wg mnie jest lepszym rozwiazaniem. Tańszym przede wszystkim. Quote Link to post Share on other sites
MeGustaKuba Posted July 15, 2014 Author Report Share Posted July 15, 2014 W tym problem że nie mogę nosić szkieł kontaktowych. Więc można przy tych wkładach zamówić szkła korekcyjne u dowolnego okulisty czy trzeba wyjmować zw swoich okularów? Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted July 16, 2014 Report Share Posted July 16, 2014 Byłooo... Zamawiasz nowe, kształtem odpowiadające ramce. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts