Ombre Posted July 21, 2014 Report Share Posted July 21, 2014 Witam, czy ktoś posiada ten pistolet i mógłby podzielić się wrażeniami? Ogólnie z tego co szukałem w Internecie posiadacze są zadowoleni, ale były to głównie opinie: "Świetna replika" itp. Nic konkretnego. Jeśli ktoś posiada prosiłbym o napisanie krótkiej "recenzj" jak wygląda praca pistoletu, blowback itp. http://www.bron.pl/asg/pistolety-asg/pistolet-asg-gbb-walther-p99-dao-co2 Quote Link to post Share on other sites
Winiacz Posted July 21, 2014 Report Share Posted July 21, 2014 Były już dyskusje, tylko że w jakiś pokątnych tematach. Syf kiła i mogiła. Brak HU, patykowaty magazynek, za duża moc, blowback o kant dupy rozbić. Przekalibrowana wiatrówka bez zastosowania w airsofcie, oprócz wypchania kabury. Quote Link to post Share on other sites
Ombre Posted July 21, 2014 Author Report Share Posted July 21, 2014 No właśnie szukałem a nicnie znalazłem. Hmm dobrze że nie zdecydowałem się na kupno. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts