MrSkaterVV Posted July 22, 2014 Report Share Posted July 22, 2014 Witam. jestem posiadaczem eotecha 552 w którym rozbiłem przednią szybkę. Więc zakupiłem nowego eotecha z padniętą elektroniką. tylko próbuje i próbuje ale nie wiem jak go rozkręcić . Wie ktoś jak go rozkręcić ? Quote Link to post Share on other sites
mk8539020 Posted July 22, 2014 Report Share Posted July 22, 2014 (edited) Rozumiem że chodzi o chińczyka? 1 odkręcasz śrubę mocującą na risa 2 odkręcasz 4? śruby mocujące blaszaną obudowę i zdejmujesz ja 3 zdejmujesz pojemnik na baterie 4 odkręcasz 4 śruby od panelu z przyciskami i zdejmujesz go 5 odkręcasz 4 śruby łączące podstawkę z górą i zdejmujesz ją uważając na sprężynki duże[nie zgub ich] 6 odlutować przewody od przycisków i zasilania 7 nie urwij przewodów od diody 8 wyjmij płytkę razem z diodą i jej obudową uważaj na sprężynki małe[nie zgub ich] 9 wyjmij luźne elementy regulacji 10 zdemontuj śruby regulacji ... a dalej radź sobie sam :icon_smile: Zdecydowanie prościej jest przeszczepić samą elektrykę. Edited July 22, 2014 by mk8539020 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts