schabu Posted July 25, 2014 Report Share Posted July 25, 2014 Witam Planuje zakupic sprzet i chce przeznaczyc kwote ok. 1500 zl. Znalazlem dwie repliki, ktore mi sie podobaja,, jednak ciezko mi stwierdzic, ktora bedzie lepsza. Wobec tego prosba o pomoc i rade.. PS Jestem jeszcze laikiem wiec ciezko mi stwierdzic zasadnica roznice miedzy nimi. Z gory dzieki Quote Link to post Share on other sites
roos Posted July 25, 2014 Report Share Posted July 25, 2014 Repliki klasy PTW różnią się od zwykłych AEGów tym: A&K PTW ma wymienne cylindry, czyli szybką zmianę prędkości wylotowej. Inne magazynki - pasują tylko magi standardu PTW (np tanie i dobre A&K). Inne części wewnętrzne - nie pasuje nic od klasycznych replik opartych na standardzie TM (GB V.x itd). Body też jest inne... Polecam przejrzenie tematów na naszym forum, bo to wszystko było już nie raz opisywane... Quote Link to post Share on other sites
schabu Posted July 26, 2014 Author Report Share Posted July 26, 2014 ok.. dzieki wielkie. postaram sie nadrobic wiedze zanim kupie. myslalem ze to prostsza sprawa:) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts