snip Posted July 25, 2014 Report Share Posted July 25, 2014 Witam Odebrałem właśnie replikę M92F STTI od Krakmana (http://www.taiwangun.com/replika-m92f-m9-vertical-heavy-weight-gas-pistol-stti?from=listing&campaign-id=19) i mam problem z magazynkiem. Po załadowaniu green-gasem magazynek zaczyna syczeć i co ciekawe, gaz ulatnia się od strony podajnika kulek, nie od zaworu dolnego. Podobnie, gdy oddałem parę strzałów - gaz ulatnia się od dobrych paru godzin i chyba nie zamierza przestać. Chyba normalnie się tak magazynki do gaziaków nie zachowują. Aż mi się wierzyć nie chce, że Krakman pozwala sobie wysyłać repliki z takimi wadami. Co z tym zrobić? Quote Link to post Share on other sites
Erkiii Posted July 25, 2014 Report Share Posted July 25, 2014 wysłać na gwarancje Quote Link to post Share on other sites
snip Posted July 31, 2014 Author Report Share Posted July 31, 2014 Zrobiłem, jak mi doradzono na czacie. Olej silikonowy załatwił sprawę. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts