ThePancakeSavior Posted July 29, 2014 Report Share Posted July 29, 2014 Witam. Zamierzam niedługo rozpocząć swoją przygodę z airsoftem. Potencjalną replikę już sobie wybrałem, teraz chciałbym się Was spytać, czy warto, gdyż sam nie jestem doświadczonym zawodnikiem, a jeśli chodzi o "bebechy" replik, również informacje techniczne zbyt wiele mi nie mówią. Oto link do sklepu: http://zbrojownia.li...facturers_id=69 Tak więc czy stosunek ceny do jakości jest dobry i czy starczy mi na trochę zanim się zepsuje, rozsypie. (przy rozsądnym użytkowaniu) Z góry dziękuję za pomoc :icon_smile: Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted July 29, 2014 Report Share Posted July 29, 2014 Akurat tej repliki nie kupisz w tym sklepie. Możesz poszukać repliki HK 416 od GFC (w sklepie gunfire, rebrandowana replika JG). Poczytaj podpięty temat dotyczący wyboru replik M4/M16. Quote Link to post Share on other sites
ThePancakeSavior Posted July 29, 2014 Author Report Share Posted July 29, 2014 Dobrze, dziękuję Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts