MichailDG Posted August 1, 2014 Report Share Posted August 1, 2014 Witam. Wie ktoś może gdzie mogę dostać rosyjskie mundury/maskałaty/gorki w rozmiarze 7/194+ ewentualnie czy do zdobycia jest bluza woodland DPM w rozmiarze 200,bo jedynie znajduje ddpm.Nie zadowolą mnie mniejsze,bo mam ponad 2 metry,i rozmiarówki 188 są niestety za małe. Z góry dziękuje i pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
grzesio93 Posted August 1, 2014 Report Share Posted August 1, 2014 (edited) Jeśli nie jesteś ortodoksem to polecam wbijać tutaj: http://vitiazspec.com/ Szyją własne "kopie" więc stawiam że mogą ci uszyć taki rozmiar jaki chcesz. Czy znajdziesz oryginały to nie wiem :icon_smile: Rosyjska tabelka się kończy na wzroście do 194. Edit: Pod Gorką jest napisane "JEŚLI JESTEŚCIE PAŃSTWO ZAINTERESOWANI NIEDOSTĘPNYMI ROZMIARAMI BĄDŹ ZAMÓWIENIAMI SPECJALNYMI, PROSIMY O KONTAKT MAILOWY" Edited August 1, 2014 by grzesio93 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts