14100715 Posted August 1, 2014 Report Share Posted August 1, 2014 Witam, temat założyłem, ponieważ nie znalazłem na forum żadnego o owym sklepie. Planuję zrobić małe zakupy w niedalekim terminie. Nie bawię się w rekonstrukcję, mimo wszystko chciałbym, żeby zakupione przeze mnie rzeczy był poprawne. Kiedyś spotkałem się z opinią, ze oferowana tam torba na płachtę przeciwgazową (tak to się zwie?) jest nie do końca zgodna z oryginałem. Z tej racji mam proste pytanie: czy mogę spokojnie kupować, bez obawy o kupienie bubla "idealnie nadającego się do rekonstrukcji"? Moja wiedza nie jest obszerna i nie do końca wiem, jak dane przedmioty mają dokładnie wyglądać. Właśnie przymierzam się do zakupu http://www.poczytaj.pl/155188 "Deutsche soldaten" Agustina Saiz, ale zanim tego nie kupię nie chciałbym się naciąć przez swój brak wiedzy. Z góry dzięki za odpowiedzi. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts