lukas22 Posted August 10, 2014 Report Share Posted August 10, 2014 Cześć, czy ktoś wie z jakiej firmy kostka stykowa jest najbliżej budową zbliżona do kostek z JG ? Mam z cymy, i nie pasuje idealnie (sprawdzałem 2). Chodzi mi o kostkę do MP5, z cymy po nacisnięciu na spust jest takie cykanie, replika strzela ale czasami się zacina spust, albo kostka zostaje w miejscu i replika strzela non stop na auto. Szukam od pół roku kostki z JG i nic, ani w komisie ani na allegro.. tak wgl potrzebuje jeszcze sam spust. Quote Link to post Share on other sites
henno Posted August 10, 2014 Report Share Posted August 10, 2014 Styki pasuja z gearbox v2 http://azteko.pl/shs-styki-gearboxa-ver-2-p-2151.html http://azteko.pl/ultimate-styki-gearboxa-ver-2-p-3721.html Quote Link to post Share on other sites
lukas22 Posted August 10, 2014 Author Report Share Posted August 10, 2014 Niby V2, próbowałem narazie z boya i z cymy i nie pasują. Szlifowałem, rozbierałem gearboxa 10000 razy i nic, ciągle przekskakuje. Gearbox JG 5 generacja. To że V2 to nic nie znaczy, nie zawsze pasuje, przecież to chińszczyzna. Quote Link to post Share on other sites
henno Posted August 10, 2014 Report Share Posted August 10, 2014 Spróbuj kupić zestaw sprężynki v2 Quote Link to post Share on other sites
erykxdxd Posted August 11, 2014 Report Share Posted August 11, 2014 (edited) Ehh... Też mnie nie dawno czekała wymiana kostki. Ta od shs-a nie pasowała idealnie i zacinał się wózek. Wyjąłem styki z shs-a i wsadziłem do starej od JG. Następnie wózek, przewierciłem aby wyjąć bolec, wyjąłem i wsadziłem styk od shs-a i oczywiście wsadziłem bolec z powrotem. I bangla :-D SHS ma trochę małe dziurki przez co nie wchodził dokładnie, jak i również wózek się zacinał. Ps. W kostce shs-a chyba celowo nie było wyprowadzeń do płytki selektora. Domyślam się, że zmniejsza to trochę opór :-D Edited August 11, 2014 by erykxdxd Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts