YodaSan Posted August 19, 2014 Report Share Posted August 19, 2014 (edited) Hej, zastanawiałem się nad adapterem do kolby M4 do mojej G3, jedyne rozwiązanie jakie widziałem to adaptery z gunfire/azteko dydykowane raczej do MP5 z racji tego, że adapter jest mocowany na jeden pin (przynajmniej tak wygląda to na zdjęciach tych adapterów,choć kolby w MP5 są mocowane na dwa piny), w G3 kolby mocowane są troszeczkę inaczej również na dwa piny i sam element kolby gdzie znajduję się uchwyt do zawieszenia jest dłuższy. Stąd moje wątpliwości, co prawda 50 zł to, nie jest duży wydatek, ale chciałbym uchronić się przed kolejnym niepotrzebnym wydatkiem, który zagraci mi szafę, Korzysta ktoś z tego ustrojstwa? Edited August 19, 2014 by YodaSan Quote Link to post Share on other sites
YodaSan Posted September 26, 2014 Author Report Share Posted September 26, 2014 No to można powiedzieć, że adapter to wtopa 50 zł, nie pasuje do G3, zarówno G&G jak i CA kolegi, sama prowadnica też jest niestandardowa, przymierzałem w sklepie pięć kolb, żadna nie pasowała - prowadnica ma za dużą średnicę. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts