smoku90 Posted August 22, 2014 Report Share Posted August 22, 2014 Witam, kupiłem kilka dni temu glocka na GG 23 z kjw. Chciałem dzisiaj podkręcić hop up i zauważyłem,że nie daje on mi zadnych rezultatów. Postanowiłem zajrzeć do komory i nie jestem pewien czy powinna ona tak wyglądać. Chodzi mi o to czy gumke dociska w niej ta metalowa blaszka czy powinien byc tam jeszcze jakis dystanser? Po złożeniu komory hop up z repliki zaczęły wypadać kulki, wine napewno ponosi ten hop up bo wczesniej tego nie było, wiec albo go zgubiłem albo coś źle poskładałem :P Quote Link to post Share on other sites
-Otto- Posted August 22, 2014 Report Share Posted August 22, 2014 W żadnym gaziaku nie widziałem nigdy dystansera między blaszką, a gumką HU. Może masz gumkę zabrudzoną smarem, albo wygiętą tą blaszkę? Quote Link to post Share on other sites
smoku90 Posted August 22, 2014 Author Report Share Posted August 22, 2014 Problem rozwiązany :) zakładałem pokrętełko nie tą stroną i blaszka nie dociskała i stąd wypadanie kulek z lufy, hop up poprostu nie działał w ten sposób :P Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts