HokeyPL Posted August 22, 2014 Report Share Posted August 22, 2014 No to lecimy z tematem. Legendy głoszą że są one ochronne, ale czy chronią jedynie przed wiatrem? Nigdzie nie mogę dopatrzeć się klasy ich wytrzymałości, a ciężko mi jakoś im zaufać. Może miał ktoś z nimi styczność? Oto one: http://www.specshop.pl/product_info.php?products_id=5973 Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted August 22, 2014 Report Share Posted August 22, 2014 Produkty firmy Mil-tec proponuję omijać szerokim łukiem. Dlaczego? Poczytaj forum :icon_smile: Za podobną kwotę kupisz trochę podobne Bolle (bodajże X90, ich recenzja pojawiła się chyba na portalu - o ile mnie pamięć nie myli). Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted August 23, 2014 Report Share Posted August 23, 2014 Za pare złotych więcej kupisz balistyczne Bolle Defender. Ich minusem jest ich szczelność - dość mocno parują, ale wytrzymają strzał z chyba każdej "armaty" airsoftowej jaka bierze udział w grach. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts