jakubpoz Posted August 25, 2014 Report Share Posted August 25, 2014 Witam Jest mi pilnie potrzebny opóźniacz popychacza i przesyłka nie zdąży mi już przyjść ; / Czy ktoś może wie, w jaki sposób dorobić taki opóźniacz? Jakie powinien mieć wymiary? Czy ktoś już to robił? Quote Link to post Share on other sites
Rogaś Posted August 25, 2014 Report Share Posted August 25, 2014 Ja robię max wysoki/gruby na 3mm. Najprościej to zrobić przy pomocy 2-3 warstw karty telefonicznej lub podobnego materiału. Sklejam razem. Ostrymi obcinaczkami formuję mniej więcej kształt, potem ładnie obrabiam i wygładzam dremlem przy pomocy końcówki z papierem ściernym. Quote Link to post Share on other sites
jakubpoz Posted August 25, 2014 Author Report Share Posted August 25, 2014 Okej, dzięki :D A jaką szerokość ma mieć? Quote Link to post Share on other sites
Rogaś Posted August 25, 2014 Report Share Posted August 25, 2014 Średnicę kółka robię 8-9mm i ewentualnie później dopasowuję. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts