Elektrycerz Posted August 27, 2014 Report Share Posted August 27, 2014 Już dobrych kilka dni coraz bardziej mieszam sobie w głowie natłokiem ładownic, kabur, kamizelek i innych tego typu rzeczy. Nie mam pojęcia co do czego pasuje, jak się co do czego przyczepia i co w co wejdzie. Dlatego też zwracam się do was z prośbą o pomoc. Najlepiej, żeby wszystko było we flectarnie, ew. olive lub black. No i chcę raczej niewiele wydać. Nie podaję żadnego górnego limitu, ale najchętniej kupiłbym najtańsze rzeczy, aby tylko spełniły swą rolę. Poszukuję *czegoś*, w czym będę mógł nosić: 3-4 długie magazynki do MP5 Glocka 35 Długi magazynek do G35 Kilka szybkoładowarek Małą butlę z GG Oraz ewentualnie: M92 (jako back-up) Potrzebuję prawdopodobnie kabury, ładownic i pokrowca na chlebak, ale w ogóle nie wiem co do czego mogę przyczepić i w ogóle na czym to nosić. Link to post Share on other sites
OFF Posted August 27, 2014 Report Share Posted August 27, 2014 Masz już tematy w tym dziale. Pisz w nich. Link to post Share on other sites
Recommended Posts