skylark81 Posted September 6, 2014 Report Share Posted September 6, 2014 (edited) Witam, może wam uda się rozwiązać moją zagadkę z trybem semi. Posiadam wyżej wymienioną cymę i mam problem z trybem pojedynczym, replika w trybie semi strzela w trybie auto. Wymieniłem kostkę stykową, okablowanie +mosfet, przerywacz, płytkę selektora, dźwignię selektora ognia. Nadal występuję ten problem zarówno w trybie auto jak i semi strzela auto. Zębatka tłokowa wygląda na nie zużytą,GB w idealnym stanie, proszę o jakieś rady. Edited September 6, 2014 by skylark81 Quote Link to post Share on other sites
Rogaś Posted September 6, 2014 Report Share Posted September 6, 2014 Krzywki pod dźwignią selektora trybu ognia sprawdź czy dobrze składasz i czy dobrze zazębiasz ją z płytką selektora. Quote Link to post Share on other sites
skylark81 Posted September 7, 2014 Author Report Share Posted September 7, 2014 Niestety nie jest to wina krzywek, poddaje się- zna ktoś dobry serwis Legnica, Wrocław? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts