gomie Posted September 8, 2014 Report Share Posted September 8, 2014 Witam! Po ostatniej strzelance w mojej replice po wystrzale pojawia się cichy (jak narazie) dźwięk, taki jakby brzdęk, chyba sprężyny, ale pewności nie mam. Kolega miał też taki dźwięk (tylko że głośniejszy, też w giecie boyica,i po jakimś czasie padła, ale za to następny kolega też miał taki dźwięk, w takiej samej replice i mówi że to kwestia nasmarowania sprężyny). I ostatecznie nie wiem czy być spokojnym czy coś z tym zrobić. Kulki latają prawidłowo, zero ścinek itp. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Huba_lbn Posted September 9, 2014 Report Share Posted September 9, 2014 ... cichy (jak narazie) dźwięk, taki jakby brzdęk... Taki opis nie za dużo daje. Jak chcesz być pewny to oddaj na serwis, lub znajdź jakiegoś serwisanta. Na odległość ciężko ocenić, filmik może pomóc w ocenie przez forum. Quote Link to post Share on other sites
gomie Posted September 9, 2014 Author Report Share Posted September 9, 2014 Próbowałem nagrać dźwięk (przyłożyłem do gearboxa), lecz nie uchwyciło. To jest taki "metaliczny pogłos" chyba sprężyny. Ale dzięki chociaż za odzew :) Pozdrawiam! Quote Link to post Share on other sites
DEDKILLER Posted September 12, 2014 Report Share Posted September 12, 2014 To chyba czasami jest norm , przez te kijowe springi mógłbyś może wymienić na jk inną .A jeżeli masz g36 boyi to chyba ułamek sek? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts