Ajwen Posted September 9, 2014 Report Share Posted September 9, 2014 Witam Jeśli ten temat był już poruszany,to serdecznie przepraszam... przeglądałem forum,ale mogło mi umknąć. Potrzebuję drogą zakupu nabyć ujęty w temacie zawór.. w czym problem... ? zakupiłem już dwa,które niby miały pasować,ale pomimo podobnego wyglądu żaden nie chciał się wkręcić w zaczarowany gwint magazynka. Nie chcę robić sobie składu różnych zaworów i szukam tego jedynego.. wymarzonego :icon_lol: W przypływie rozpaczy nabyłem nawet nowy magazynek, lecz pomimo zapewnień sprzedawcy magazynek nie trzymał się w replice i wylatał jak zamek w Pawlakowej giwerze. Czy któryś z kolegów dysponuje magiczną wiedzą i podpowie jakiej firmy zawór będzie pasował ? Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted September 9, 2014 Report Share Posted September 9, 2014 9ball? Quote Link to post Share on other sites
Ajwen Posted September 9, 2014 Author Report Share Posted September 9, 2014 9ball? no super.. tylko.. wszyscy sprzedający a było ich aż dwóch zaklinali się,ze będzie pasował... zaraz wymontuję mój zawór i sprawdzę wymiary .. może mam jakiś prehistoryczny ? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts