pawelpawelec95 Posted September 15, 2014 Report Share Posted September 15, 2014 Witam. Przymierzam się do kupna suezu kama, arlen lub erlemet. Szukam po allegro, pytam o wymiary i naprawdę już nic nie wiem. Mam 188cm wzrostu, w klacie do 100cm w pasie do 86cm. Jakiego rozmiaru powinienem szukać, żeby na mnie pasował? Jedni piszą, że pod wzrost czyli rozmiar 187, niektórzy, że 181 będzie ok - pomijam już kwestie klatki i pasa. Może ktoś wypowie się jak to u niego wygląda przy suezie? Normalnie porównałbym do swojego mundur ale niestety żadnego jeszcze nie posiadam. Z góry dzięki za odpowiedzi :) Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted September 16, 2014 Report Share Posted September 16, 2014 Jedni piszą, że pod wzrost czyli rozmiar 187, niektórzy, że 181 będzie ok - pomijam już kwestie klatki i pasa. Może ktoś wypowie się jak to u niego wygląda przy suezie? Nie dojdziesz do tego na jaki wzrost kupić, jeżeli nie przymierzysz. To nie kwestia klaty/pasa, a długości tułowia, rąk oraz osobistych preferencji... Quote Link to post Share on other sites
pawelpawelec95 Posted September 16, 2014 Author Report Share Posted September 16, 2014 Chętnie bym przymierzył, ale czy w świętokrzyskim jest gdzieś suez? Byłbym bardzo wdzięczny za informacje. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts