Dave-o Posted September 15, 2014 Report Share Posted September 15, 2014 Witam Jakiś czas temu wpadła mi w ręce śliczna czarna msr`ka, prosto z kartonu, zapach nowości i uczucie że jestem tym pierwszym, no ale do rzeczy. Jak prawdziwy szanujący się snajper( :hahaha: ) czy strzelec wyborowy - jak zwał tak zwał, podjąłem decyzję o koniecznej wymianie stockowej lufy na coś co nasi handlarze autami z Reichu mawiają "igła". Tutaj pojawił się pierwszy problem bo co luf tyle opinii, a ja jestem człowiek zarobiony i nie mam tyle czasu i zdrowia psychicznego do przekopywania całego internetu w poszukiwaniu tego co sprawi że mój portfel stanie się lżejszy. Do rzeczy Replika MSR338 Ares Moc 410 fps - bebechy -stock Kandydaci; Promyk - znany i lubiany, jednak ciężko dostępny i bywają podróbki - drogi jak cholera KmHead- sam nie wiem, nie mam opinii - jakieś sugestię czy warto? PDI - po przestudiowaniu forum wiem teraz że pdi a raven pdi to tak jak ze lśnieniem Kinga a ekranizacją Kubrika, niby to samo ale można się rozczarować - tak? coś się zmieniło? Systema- stara dobra. ale chyba się nie nada. Magic Box Miracle - ktoś się z tym dłużej bawił? Nie ukrywam że coraz częściej na nią patrzę i serio nie wiem co mam o tym myśleć. Mogę na lufę przeznaczyć nie wiecej jak 400zł (tak sobie umyśliłem) do sprężynowego msr, Jeśli taki temat gdzieś już jest to obiecuje że będzie mi z tego powodu bardzo przykro. Quote Link to post Share on other sites
samael16 Posted September 15, 2014 Report Share Posted September 15, 2014 (edited) A pan raczył czytać temat o msrce a szczególnie moje posty? Btw odezwij się do mnie na priw jeśli chcesz coś kupić do niej bo sprzedaję ją. Jedyna opcja to PDI. Dywagacje co do lufy znikną jak sprawdzisz jej długość wewnętrzną i typ. Edited September 15, 2014 by samael16 Quote Link to post Share on other sites
Dave-o Posted September 16, 2014 Author Report Share Posted September 16, 2014 zaraz nadrobię zaległości- odczytałem priv i bardzo mnie to ucieszyło. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts