MaruPL Posted September 19, 2014 Report Share Posted September 19, 2014 Witam, jestem szczęśliwym posiadaczem karabinu m249, wszystko było seksi itp do póki magazynek przestał się włączać, dziś jeszcze ładnie śmigał, baterie włożyłem nowe i nic, wszystko stoi i nie podaje kulek. W czym może leżeć owa usterka? Proszę o pomoc. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
a5d4f1 Posted September 19, 2014 Report Share Posted September 19, 2014 Może być kilka powodów. Poszły lutowania kabelków, coś na płytce, albo zwykła zacinka kulek. Jeśli słyszysz takie jakby drgnięcia (ciche i słychać najlepiej jak masz na przycisk) to pewnie zacinka. Wtedy rozkręcasz boksa (od razu zobaczysz czy z resztą wszystko ok). Niestety te boxy lubią się czasem przycinać. Quote Link to post Share on other sites
MaruPL Posted September 19, 2014 Author Report Share Posted September 19, 2014 Właśnie nic nie słychać, jutro rozkręce i zobacz jak to wygląda w środku Właśnie nic nie słychać, jutro rozkręce i zobacz jak to wygląda w środku Quote Link to post Share on other sites
a5d4f1 Posted September 20, 2014 Report Share Posted September 20, 2014 Może coś z koszykiem na baterie. Najlepiej jak właśnie rozkręcisz i sprawdzisz kolejno każdy odcinek bebechów boxa. Quote Link to post Share on other sites
KaXardas Posted September 20, 2014 Report Share Posted September 20, 2014 Jak coś to jestem w stanie naprawić taki mag. W razie czego pisz :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts