majkiszon98 Posted September 26, 2014 Report Share Posted September 26, 2014 Witam, niedawno zacząłem swoją przygode z airsoft i na początek kupilem G36C od Boyi z EBB. Problemem jest to, że blowback nie dziala i nie wiem czy to moja wina czy wadliwy egzemplarz. Czy macie jakieś pomysly, zeby to naprawic? Pytajcie o szczegoly. Chciałbym to w miare mozliwosci zrobic sam. :icon_razz2: Quote Link to post Share on other sites
chomik_pl Posted September 26, 2014 Report Share Posted September 26, 2014 Obejrzyj co i jak poskładać. Sprawdź czy masz tak samo. Ale moja rada jest taka ze jak to jest nowa replika i nie masz o tym pojęcia ślij na serwis - odeślij do sklepu. Quote Link to post Share on other sites
majkiszon98 Posted September 26, 2014 Author Report Share Posted September 26, 2014 Dzieki! Nigdzie nie moglem znalezc takiego fimiku. Problem rozwiazany, BB z powrotem dziala ;-) Quote Link to post Share on other sites
SprawdzMnie Posted November 30, 2016 Report Share Posted November 30, 2016 Dzieki! Nigdzie nie moglem znalezc takiego fimiku. Problem rozwiazany, BB z powrotem dziala ;-) A co się stało ze zaczął znowu działać? U mnie podobna sytuacja... Działał i nagle przestał... Jakieś pomysły? Quote Link to post Share on other sites
EndeBeats Posted November 30, 2016 Report Share Posted November 30, 2016 Pewnie poprzedni właściciel tak włożył gearboxa do korpusu, że zaczep nie zahaczał o suwadło. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts