OLO_MANOLO Posted September 27, 2014 Report Share Posted September 27, 2014 Cześć, Czy znajdzie się jakaś osoba która wkręciła by mnie w świat airsoftu a mieszka w okolicach przeróbki,stogi,oliwa ? oczywiście mam ukończone 18 lat,oraz chęć i motywację aby zagłębić się w tym na dłużej :icon_biggrin: o sprzęt nie będę się wypytywał ponieważ przestudiowałem sobie parę poradników i już jestem zdecydowany, tak więc po wypłacie zrobię sobie mały "HAUL zakupowy" Quote Link to post Share on other sites
zajcu97 Posted September 27, 2014 Report Share Posted September 27, 2014 Mieszkam gdzie indziej więc realnie nie pomogę ale za awatar masz plusa i możesz pytać na pw co ci będzie potrzeba się dowiedzieć :) Quote Link to post Share on other sites
OLO_MANOLO Posted September 27, 2014 Author Report Share Posted September 27, 2014 (edited) Cześć, Czy znajdzie się jakaś osoba która wkręciła by mnie w świat airsoftu a mieszka w okolicach przeróbki,stogi,oliwa ? oczywiście mam ukończone 18 lat,oraz chęć i motywację aby zagłębić się w tym na dłużej :icon_biggrin: o sprzęt nie będę się wypytywał ponieważ przestudiowałem sobie parę poradników i już jestem zdecydowany, tak więc po wypłacie zrobię sobie mały "HAUL zakupowy" ZAPOMNIAŁEM DODAĆ ŻE JEST TO WOJEWÓDZTWO POMORSKIE / GDAŃSK Mieszkam gdzie indziej więc realnie nie pomogę ale za awatar masz plusa i możesz pytać na pw co ci będzie potrzeba się dowiedzieć :icon_smile: Dziękuje to bardzo miłe z twojej strony, oraz że podoba ci się avatar mojej ulubionej postaci z black bullet :icon_biggrin: Edited September 27, 2014 by OLO_MANOLO Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted September 27, 2014 Report Share Posted September 27, 2014 Możesz podbić na pw. Mieszkam na Przymorzu. Quote Link to post Share on other sites
Didi Posted September 27, 2014 Report Share Posted September 27, 2014 Akurat w okolicy 3city jest sporo osób i ekip. Wystarczy wbic na strzelanke. Quote Link to post Share on other sites
Aeternus Posted September 28, 2014 Report Share Posted September 28, 2014 Pracuje na stogach ale tez dopiero co sie wkrecam w temat wiec za wiele nie pomoge. Ale zawsze razniej bedzie pojechac razem na jakas strzelanke :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts