Terra Posted October 5, 2014 Report Share Posted October 5, 2014 Witam chodzi mi dokładnie o to że po ostatnim strzelaniu moja replika wgl przestała mi działać tak jak powinna..Po naładowaniu bateri i podłączeniu ją moja replika SR25 firmy GFC wgl nie strzela..A jak już strzela to po jakimś czasie nie wylatują kulki a wszystko działa ale mówiono mi że to wina magazynka więc co sądzicie czy to wina magazynka? Mam jeszcze jeden problem replika była mocno skręcona zero jakiegoś luzu ponieważ ma wszystko z metalu ale zaczeła mi się sama obkręcać szyna ris która jest jakoś połączona z lufą prubuję ją zakręcić ale nie mogę i wyskakuje mi z gwintu .. Pomóżcie Mi. Quote Link to post Share on other sites
Galithar Posted October 5, 2014 Report Share Posted October 5, 2014 sprawdź czy jak dociśniesz ręką magazynek to będzie podawać kulki, bo z tego bełkotu co napisałeś to rozumiem, że replika strzela ale nie podaje kulek. Jeżeli po dociśnięci zacznie podawać naklej kawałek taśmy izolującej na magazynek. Quote Link to post Share on other sites
pan kozaq Posted October 5, 2014 Report Share Posted October 5, 2014 Spróbuj strzelać z odwróconą repliką. Quote Link to post Share on other sites
Terra Posted October 5, 2014 Author Report Share Posted October 5, 2014 Replika strzela a co z szyną będę musiał ją wymienić..? Quote Link to post Share on other sites
Galithar Posted October 5, 2014 Report Share Posted October 5, 2014 fote Quote Link to post Share on other sites
Terra Posted October 5, 2014 Author Report Share Posted October 5, 2014 http://pics.tinypic.pl/i/00583/urrz23vbcteu.jpg Tutaj masz pokazane że próbowałem zrobić taśmą białą by nakręcić na to szyne ale nie idzie odskakuje po mocnym dokręceniu..Czy to wina gwintu ? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts