Damiank721 Posted October 5, 2014 Report Share Posted October 5, 2014 Witam. Jakiś czas temu zakupiłem swoją pierwszą replikę JG638 ('nowa seria z regulacja predkosci'). Ogólnie nie będę się rozpisywać na jej temat, tylko chciałem się Was zapytać, czy opłaca się w ogóle myśleć o jakimkolwiek tuningu mocowym, zasięgowym tej repliki? Giety bardzo mi się podobają, tak jak cała Formoza, która ich używa. Pomijam już wymiane gumki hop-up itd. bo to pewnie będziecie mi polecać lecz nie wiem, czy w ogóle opłaca mi się pakować pieniądze w chińczyka jeżeli będziecie mi to stanowczo odradzali. Czytałem, że chińczyk z 400fps i tak będzie mieć mniejszy zasięg itp. od 320fps markowych, bo chińskie fps to chińskie fps... Słyszałem też, że wymieniając zupełnie wszystko w chinolu na markę (środek) można zaoszczędzić jakieś małe pieniądze, ale czy opłaca się w ogóle zaczynać tuning repliki wartej 400zł w wysokości 1500 zł? Porównując np: G36C od JG, a G36C Aresa/KWA/G&G itd. jest jakaś kolosalna różnica? Zakładając, że poprawiłbym to, czego nie zrobił dobrze chińczyk, to czy JG będzie jakoś bardzo gorsze od takie np: Aresa, który jest dwa razy droższy. Liczę na waszą pomoc i z góry dzięki :) Link to post Share on other sites
UberSoldier Posted October 5, 2014 Report Share Posted October 5, 2014 (edited) Po cholerę drugi taki sam temat zakładasz? :icon_rolleyes: Edited October 5, 2014 by UberSoldier Link to post Share on other sites
Damiank721 Posted October 5, 2014 Author Report Share Posted October 5, 2014 Tamten został zamknięty, nie dostałem odpowiedzi, treść zmieniłem Czytaj opisy działów. Zamykam. Buniek92 Link to post Share on other sites
Recommended Posts