Zbigniew Rosolak Posted October 10, 2014 Report Share Posted October 10, 2014 Witam, zakupiłem sobie kolimator EOTech 551. Jest to mój pierwszy kolimator, i stąd pytanie: czy patrząc na celownik od "przodu"(tzn jak widzi mnie osoba w stronę której celuję) to światło diody z celownika powinno być dla niej widoczne? Odbija się ono w formie plamki na i jest widoczne na przedniej szybce Gołym okiem widać że to zdradza moją pozycję, załączam zdjęcie z grubsza jak to wygląda: http://i58.tinypic.com/ny6v5v.jpg Quote Link to post Share on other sites
Emcet Posted October 10, 2014 Report Share Posted October 10, 2014 Szara codzienność asgowych kopii ;) Quote Link to post Share on other sites
Zbigniew Rosolak Posted October 10, 2014 Author Report Share Posted October 10, 2014 Czyli to nie jest kwestia modelu czy konkretnej sztuki? Co bym nie kupił w podobnym przedziale cenowym będzie wyglądało tak samo? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts