RadioActiv Posted October 13, 2014 Report Share Posted October 13, 2014 Witajcie, Ja jestem Adrian. Na razie zbieram pieniądze na replikę a więc w marcu lub kwietniu już będę miał. Od razu powiem, że nie należę do takich co dostaną z bliska lub daleka i płaczą (uwierzcie że byłem na jednej strzelance na obozie i 10-13 latki płakały, nie wiem od czego... miałem wtedy 13 lat) Chętnie bym się postrzelał na byle jakim rejonie wokół Szczecina. Jeśli ktoś potrzebuje jakiś informacji na temat mnie proszę pisać pod postem. Podstawowe informacje: Replika- najprawdopodobniej CM16 R8L firmy G&G Okulary- ESS ICE lub Wiley X SABER ADV. Mundur- Na początek nie będę miał lecz gdy jakaś drużyna powie jaki dokładnie noszą jej członkowie to taki zakupie. Link to post Share on other sites
arend Posted October 13, 2014 Report Share Posted October 13, 2014 Szukaj tu: http://forum.wmasg.pl/forum/87-zachodniopomorskie/ Link to post Share on other sites
wegorz Posted October 13, 2014 Report Share Posted October 13, 2014 Więc powiadasz, że rodzice kupią ci G&G. Link to post Share on other sites
Recommended Posts