gtsaplayer Posted October 14, 2014 Report Share Posted October 14, 2014 (edited) Witam. Mam problem z Glockiem 17 Army. Już nie idzie go wysłać na gwarancję do taiwanguna bo już się skończyła. Mianowicie mam problem z dolnym zaworem tam gdzie się ładuje gaz to pytanie: Czy da się go jakoś uszczelnić? Gdzie kupić dolny zawór? Czy opłaca się kupować magazynek TM do niego? Edit: Konkretnie chodzi o tego maga: http://airsoftarmory.pl/mobile/pl/p/Tokyo-Marui-magazynek-glock-17-custom/1012 Edited October 14, 2014 by gtsaplayer Quote Link to post Share on other sites
rumak Posted October 14, 2014 Report Share Posted October 14, 2014 W dolnym zaworze można jedynie wymienić wkład jeśli się posiada zapasowy. Jeśli chodzi o magi to polecam od WE gdyż są tanie a dobre i nie ciekną przy prawidłowym użytkowaniu. Quote Link to post Share on other sites
gtsaplayer Posted October 14, 2014 Author Report Share Posted October 14, 2014 (edited) Kolega miał WE dostał klocka z magazynkiem lecz po pierwszej strzelance też padł dolny zawór. Kupuję od TM dlatego że one nie przeciekają.Ogólnie u mnie zawór jest czysty. Edited October 14, 2014 by gtsaplayer Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts