Wolv Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 Witam Szukałem informacji na temat tego noża na forum i nic nie znalazłem. Zastanawiam sie nad jego zakupem bo jest tani ( 50 zł ). Spotkaliscie sie z tym nożem ?? Interesuje mnie bo potrzebuje szybko jakiegoś kozika ( nie musze mieć noża na " dopóki śmierc nas nie rozłączy'' :wink: ) a mam właśnie 50 zł przeznaczonych na ten cel. Chodzi mi o ten ze specshopu. PS Jeśli było to nie bijcie za mocno. 8) Quote Link to post Share on other sites
dzikki Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 Tia. Nazwa airborn zapewne wywodzi się z tego, iż kulawa Rumunka wydaliła go w biegu. Kupiłem sobie kiedyś taki by nauczyć się ostrzyć noże, dobierać kąt itp bo na innych byłoby mi szkoda. Ogólnie wbiłem go w stół i zdeformowałem czubek. Było wiele radości. Jaka cena taka jakość. Z tamtego sklepu za 50 zł polecam http://www.specshop.pl/index.php?cPath=25_...d8c6f8f4b4d214e Przynajmniej coś ty utniesz. Ps. Jeśli link się nie otworzył to zerknij do działu maczety i firma Cold Steel. Quote Link to post Share on other sites
Wolv Posted August 7, 2005 Author Report Share Posted August 7, 2005 Chodzi mi o nóż którym głównie mógłbym sie odciąć od linek lub jakiegoś leśnego gówna. Często mi sie to zdarza, że sie w lesie zaplącze w jakieś 'coś' i ten nóż byłby mi pomocny ( nie chce nim rąbać drewna, czy narażać na jakieś większ urazy :wink: ), a nie mam kasy na coś droższego. Używany byłby raczej żadko. Jak myślicie wytrzyma do końca roku?? Ewentualnie co polecicie w tej kategorii cenowej 8) . PS wiesz Dzikki jak ide pobiegać to nie chce ciągnąć ze sobą maczety 8) . Quote Link to post Share on other sites
LD_cynik Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 W tej kategorii cenowej jest wiele ladnych replik nozy. Ta niekoniecznie jest najladniejsza, ale to kwestia gustu. Ale kurde, cos mi sie widzi,z e ty chyba jednak noza szukasz....? Quote Link to post Share on other sites
dzikki Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 Wolv jak będziesz nim ciął papier, nici oraz taśmę izolacyjną to możesz go kupić. Tylko go nie sprawdzaj zbyt mocno, bo możesz pożałować. Quote Link to post Share on other sites
Okruch Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 Jak potrzebujesz taniego noża do cięcia, strugania itp. to dołóż parę zet i kup Muelę... (ja to napisałem.... Boshe... :roll: ) Quote Link to post Share on other sites
dzikki Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 Jak potrzebujesz taniego noża do cięcia, strugania itp. to dołóż parę zet i kup Muelę... (ja to napisałem.... Boshe... :roll: ) Hehehe bezwstydnik. Quote Link to post Share on other sites
Wolv Posted August 8, 2005 Author Report Share Posted August 8, 2005 Muelę?? Może jakiś link?? Dzięki za pomoc. EDIT: Wcześniej moje wymagania spełniała finka harcerska za 20 zeta ale ją niestety zgubiłem. :cry: Quote Link to post Share on other sites
Okruch Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 muela 1 muela 2 Quote Link to post Share on other sites
Wolv Posted August 8, 2005 Author Report Share Posted August 8, 2005 Dzięki za pomoc. Już wszystko wiem: -Airborne - beeeee Muela - mniejsze beeee :wink: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts