Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Witam

Ten model wpadł mi ostatnio w ok, ale nie dokońca odpowiada mi jego funkcja karabina szturmowego. Czy według was ten model mógły się nadawać na przerobienie go na karabin wyborowy?

Poprawka Cyma AK 040j

Kolega zapozna sie z regulaminem dzialu oraz z tematami o replikach CM od 040 w górę.

S1

Sporym nakładem pieniężnym to i mp5 przerobisz na snajperke, ale będzie to głupio wyglądać i nie wiem czy jest sens. Osobiście uważam że karabin wyborowy powinien wyglądać chociaż jak para snajperka a nie jak ak z doczepioną lunetą, ale to moje zdanie więc może kogoś zadowoli ak podbite do 550fps.

Myślę karabin który będzie udawaną snajperką z większym zasięgiem niż wszystkie karabiny szturmowe, większą celnością i możliwością używania go jako broni szturmowej.

Chodzi mi o średni zasięg, sporą celność i możliwość wykorzystania go na krutsze dystanse.

550fps może dużo zdziałać, bardzo dużo ale zależy w jakiej replice. Jeśli mówimy już o karabinach wyborowych to tak, 600zł to zabawka. I osiągów karabinu wyborowego nie mierzy się w fps a w realnym zasięgu oraz skupieniu bo to są przewodnie cechy tych replik.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...