Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

MP5SD6 (JG067) nie strzela

Recommended Posts

Mam problem z replika . nie wiem dlaczego ani z jakiego powodu przestała strzelać. Pierwsze co pomyślałem to rozkrecilem GB żeby zobaczyć co się stało. Myslalem ze cos się zacielo . wiec rozlozylem całego GB i zlozylem na nowo. I nic . później pomyslalem ze może to silnik ale podlaczylem go do batki i wyciagnalem żeby nie dotykał zębatek. Silnik działa. Hmm.. Jednak gdy ponownie zlozylem GB i cala replike nacisnalem spust było słychać taki pseudo strzał. Nie do końca strzał z repliki nie wiem jak to opisać. Wiec otwieram i tłok zostaje z tylu i znowu to samo. Nie mam pojęcia co jest mogę robić to kilkadziesiąt razy zawsze taki sam efekt ;/ pomocy.

Dzisiaj podpielem ta batke co mam naladowana chyba na full ladowla się cala noc i pol dnia. I hmm... Podlaczylem naciskami spust i .. Słychać pykniecie , momentalnie bezpiecznik błysnął i się spalił (została wypalona przerwa na środku tego drucika) i dalej nic... Teraz juz sam nie wiem . to chyba nie batka.. Cos jakby blokowalo . jakiś opór jest ;/ tak mi się wydaje ..