qbis Posted October 24, 2014 Report Share Posted October 24, 2014 Cześć Zauważyłem, że w komisie pojawiły się podrabiane rękawice "Mechanix" Sam przez przypadek takie kupiłem. Różnica polega na tym, że podróbki mają napis "Mechanlx" Jakościowo nie są złe, ale warto zajrzeć na swoje Mechanixy, a szczególnie na czarne orginale kupione od osoby prywatnej za niskie pieniądze. Quote Link to post Share on other sites
Karmazyt Posted October 24, 2014 Report Share Posted October 24, 2014 Wszystkie rękawiczki oryginalne mają napisy Mechanix...jeśli już, to różnica jest w jakości wykonania, i w tym, że użyto innych materiałów - oryginalne Mechanixy są podatne na ogień, podróbki jeszcze bardziej. W dodatku gorsza jakoś elementów gumowych, przy zapięciach na przykład. Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted October 24, 2014 Report Share Posted October 24, 2014 On pisał o "MechanLx" ;) Quote Link to post Share on other sites
Karmazyt Posted October 24, 2014 Report Share Posted October 24, 2014 On pisał o "MechanLx" :icon_wink: Dobra, dobra, już zakładam okulary, nie zauważyłem ;) Człowiek się całe życie uczy - z półtora roku temu, na próbę kupiłem podrabiane Mechanixy na allegro. Były opisane jako podróbka, i dam głowę uciąć, że pisało normalnie, Mechanix. Różniły się właśnie tym co opisałem wyżej, oryginalne Mechanixy mam już 4 rok, tamte zmarły po roku. Quote Link to post Share on other sites
qbis Posted October 24, 2014 Author Report Share Posted October 24, 2014 O dziwo napis mechanLix jest TYLKO na metce Napisy na zewnątrz są normalne. Ja ze swoich podróbek byłem zadowolony.Szybko poszedł szew na grzbiecie kciuka i rzepy do wymiany, ale znajoma krawcowa tanio rozwiązała problem Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts