Cyru Posted October 24, 2014 Report Share Posted October 24, 2014 Witam piszę tutaj gdyż szukam latarki na szynę która posłuży mi głownie w lesie, więc chciałbym żeby miało sporą moc. Po czytaniu innych tematów wybrałem kilka latarek ale nie wiem która wybrać bo nie mam jak porównać a wszystkie były polecane, która z tych 3 zestawów wydaje się najsensowniejsza -surefire g2 60lm używka mam oferte wraz z montażem za 100zl -ultrafire niby 1000lm nówka też za 100 ale oprócz montażu włacznik żelowy aku+ład -solarforce nówka przerobiona od użytkownika z allegro cafel 160zł sama latarka Miał ktoś styczność z tymi latarkami i cena/jakość mógłby wskazać +- tych zestawów Pozdro cyru Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted October 24, 2014 Report Share Posted October 24, 2014 http://www.fasttech.com/category/1601/led-flashlights Do wyboru,do koloru, za śmieszne pieniądze. Quote Link to post Share on other sites
polskiniko Posted October 24, 2014 Report Share Posted October 24, 2014 Z tych podanych przez Ciebie - jako posiadacz i użytkownik Solarforce'a od Grega jak najbardziej polecam, służy mi bardzo dobrze i nie żałuję zakupu, jeśli jednak chcesz coś tańszego, to na stronie podanej przez Nitro masz duży wybór i możesz stamtąd wybrać, wyjdzie dużo mniej niż w Polsce ;) Quote Link to post Share on other sites
Cyru Posted October 24, 2014 Author Report Share Posted October 24, 2014 Dzięki za stronkę, przyda się, a może w takim wypadku jakieś lepsze modele niż ten c8 (stoi tam 12$ sick :D) polecacie? Quote Link to post Share on other sites
KubaK Posted October 24, 2014 Report Share Posted October 24, 2014 Polecacie, chyba wszystkie latarki Convoya nie wymagaja poprawek - przynajmniej dla zwyklego uzytkownika. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts