ORKAN_Hubert Posted March 4, 2003 Report Share Posted March 4, 2003 Sorry Kapralu za male nieporozumienie. Myslalem ze twoj znajomy ma Moratexa. A co do tych tajemniczych kamizelek, to faktycznie Janysport. pozdrawiam Link to post Share on other sites
ORKAN_Hubert Posted March 4, 2003 Report Share Posted March 4, 2003 Iwacman, mam do ciebie pytanie. Kogo przedstawia zdjecie z lubawka, ktore zamiesciles. Czy to ty jestes, czy jacys zolnierze (no chyba ze sam jestes zolnierzem)? Czy sa to komandosi z Lublinca? Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted April 10, 2003 Report Share Posted April 10, 2003 Witam! Czy wie ktoś gdzie można dostać modułowe kamizelki z Moratexu oraz w jakiej cenie. Na ich www nic nie ma... Pozdrawiam BArtek Link to post Share on other sites
ORKAN_Hubert Posted April 10, 2003 Report Share Posted April 10, 2003 Z tego co wiem to mozna je kupic wylacznie w Moratexie, zostala wyprodukopwana mala seria, prawie cala dla GROMu wiec masz male szanse by ja kupic. Skontaktuj sie z Moratexem, moze ci sprzedadza. Domyslam sie ze cena oscyluje w granicy 500~600zl/ Link to post Share on other sites
ORKAN_Hubert Posted May 4, 2003 Report Share Posted May 4, 2003 Ostatnio w warszawskim Azymucie pojawiły się oporządzenia w polski kamyflaż. Wzorowane na ITLBV i TAC-V. Wygląda na chałupniczą robotę. Jednak ich cena jest nieadekwatna do jakości, 250 zł !!!!! Link to post Share on other sites
Recommended Posts