brader Posted November 3, 2014 Report Share Posted November 3, 2014 Panowie proszę o pomoc. Chce kupic własnie tą kamizelkę ale jest tylko rozmiar S. Na jaką osobę będzie dobra i wiecie może ile ma w pasie, długośc? Jak bardzo można ją dopasować? Ponieważ nigdzie nie moge znaleźć rozmiarówki od Flyye. :/ Z góry dziękuje za pomoc ! :icon_smile: Quote Link to post Share on other sites
Axel Posted November 3, 2014 Report Share Posted November 3, 2014 A gdzie tak szukałeś ? Bo na stronie flaja jak wół jest informacja o rozmiarówce. Quote Link to post Share on other sites
Pietracha Posted November 3, 2014 Report Share Posted November 3, 2014 (edited) Ponieważ nigdzie nie moge znaleźć rozmiarówki od Flyye. A na oficjalnej stronie szukałeś? EDIT: Jak zwykle ktoś mnie ubiegł :P Edited November 3, 2014 by Pietracha Quote Link to post Share on other sites
brader Posted November 3, 2014 Author Report Share Posted November 3, 2014 Możecie podesłać link bo serio nie moge znaleźć. Ok mam :) wczoraj coś mi się ta strona nie otwierała :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts