Fulcrum Posted November 13, 2014 Report Share Posted November 13, 2014 Witajcie. Dosyć nietypowy temat, ale od kilku dni nie mogę sobie z nim poradzić. Chciałbym zakupić w Polce bądź w Europie (chodzi o szybką dostawę bo czasu mam mało) część umundurowania oficera policji z Los Angeles. Zależy mi na koszuli z krótkim rękawem, naszywanej dystynkcji sierżanta i odznace ,police officer'. Czyli takie zewnętrzne minimum górnej części ubioru. Autentyczność i oryginalność nie gra dużej roli. Chcę, żeby replika wyglądała po prostu dobrze. W tej chwili ważniejsza jest cena i dostępność produktu. Nigdzie nie mogę tego znaleźć. Polskiej policji jest pełno, lecz amerykańskiej nie ma. Ebay i sklepy w USA odpadają bo tak jak mówię nie wyrobią się z przesyłką. Jeśli mielibyście jakieś namiary, propozycje itp. to podsyłajcie. Dzięki z góry Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted November 13, 2014 Report Share Posted November 13, 2014 5.11 w kolorze Navy (dla SWAT) i czarnym dla 'krawężnika' :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts