erykxdxd Posted November 24, 2014 Report Share Posted November 24, 2014 Witam Mam pytanko. Posiadam replikę MP5 (JG069MG) i gdy akku jest pełny to na semi mam auto. Problem ten jednak ustępuje, gdy z akumulatora ujdzie trochę mocy. Tak więc. Co może być przyczyną? Bo ja obstawiam przerywacz ognia i jego sprężynkę. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
zajcu97 Posted November 24, 2014 Report Share Posted November 24, 2014 Może być tak że przerywacz nie daje rady gdy silnik ma za dużo mocy. Quote Link to post Share on other sites
erykxdxd Posted November 24, 2014 Author Report Share Posted November 24, 2014 Ale kiedyś było dobrze. A silnik jak i akumulator to stock. W sumie wszystko oprócz kostki stykowej (styków konkretnie, bo ich obudowa (SHS) nie mieściła się i wg były z nią problemy) a raczej styków. Może coś przyblokowałem kostką stykową? I raz też miałem zdarzenie (ostatnio), że spust mi się zablokował, ale gdy przełączyłem tryb ognia to się naprawiło. Nie wiem czy ma to znaczenie ale może ma :-) Więc napisałem :-) Quote Link to post Share on other sites
zajcu97 Posted November 24, 2014 Report Share Posted November 24, 2014 Jeśli umiesz grzebać to sprawdź stan przerywacza czy się nie poluzował i czy kostka jest dobrze założona. Quote Link to post Share on other sites
erykxdxd Posted November 24, 2014 Author Report Share Posted November 24, 2014 No grzebać, grzebałem, jednak jak pomyślę sobie o tych śrubkach, lutowaniu i wg,, ehh. Temu właśnie założyłem temat, bym mógł sprecyzować o co chodzi i dopiero się za to zabrać :-) Quote Link to post Share on other sites
zajcu97 Posted November 24, 2014 Report Share Posted November 24, 2014 Najszybciej dojdzie się do problemu samemu sprawdzając, ale może ktoś jeszcze coś podpowie innego. :) Quote Link to post Share on other sites
erykxdxd Posted November 24, 2014 Author Report Share Posted November 24, 2014 Otworzę ją dopiero jak kupię styki do silnika, bo na razie mam przylutowane :-) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts