dudekmen Posted November 25, 2014 Report Share Posted November 25, 2014 (edited) Hej wybrałem sobie replikę ale nw czy jest dobra, konsultowałem sie z kolegą ale chce mieć pewność ze to jest dobre za ta cenę :icon_wink: (czytałem te poradniki z tego forum ) To są jej parametry Nazwa:Replika subkarabinka JG0638 V2 Producent: JG Gwarancja: 12 miesięcy Prędkość wylotowa [FPS]: ~360/~400 Napęd repliki: Napęd elektryczny Wersja gearboxa: Gearbox v3 Tryb ognia: Ogień pojedynczy i ciągły Wykonanie: tworzywo, metal Długość repliki [mm]: 500 / 720 Długość lufy wewnętrznej [mm]250 Waga [g]: 2505 Akumulator: 8,4 Pojemność akumulatora [mAh]: 1100 Rodzaj akumulatora: Ni-Mh Rodzaj magazynka: Magazynek typu Hi-Cap Pojemność magazynka [szt.]: 470 Hop-Up: Tak, regulowany Blow Back: Brak Edited November 25, 2014 by dudekmen Quote Link to post Share on other sites
Kopcik Posted November 25, 2014 Report Share Posted November 25, 2014 Nie jest zły ale proponuje rozważyć G-001 Boyia. Quote Link to post Share on other sites
daro22 Posted November 25, 2014 Report Share Posted November 25, 2014 (edited) Tylko na starcie trzeba iść do magika, żeby nasmarował gearbox, oraz zmienić niektóre części. Boyi jest ogólnie lepszy, JG już jest moim zdaniem przestarzałe. Boyi ma system Aresa, a JG TM, więc lepiej boyi'a kupić. Niektórzy piszą, że EBB, który jest w tej giecie zżera batke, ale gdy jest czysty i przesmarowany ma znikomy wpływ na zużycie baterii. Jeżeli się mylę proszę mnie poprawić. Edited November 25, 2014 by daro22 Quote Link to post Share on other sites
Kopcik Posted November 25, 2014 Report Share Posted November 25, 2014 I na taiwanie jest Boyi bez EBB. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts