Viking125 Posted November 29, 2014 Report Share Posted November 29, 2014 Witam. Mam pytanie do posiadaczy AK. Szukam magazynków typu low-mid cap do AKM które mają METALOWY zaczep przedni. Miałem kiedyś taki magazynek tylko go zgubiłem a producenta nie pamiętam. Obecnie mam 6 midów i w 3 zaczepy są do połowy urwane. Orientujecie się który producent daje ten najbardziej newralgiczny element metalowy a nie plastikowy ? Wiem że najlepsza opcja to kupienie od ostrego i przerobienie lecz nie mam czasu na takie zabawy. z góry dzięki za każdą odpowiedź. Quote Link to post Share on other sites
Radnor Posted November 30, 2014 Report Share Posted November 30, 2014 poszukaj metalowych mid/low capów one w większości (o ile nie wszystkie) maja metalowe zaczepy. Na pewno metalowe magazynki do akm od cymy mają przednie zaczepy metalowe Quote Link to post Share on other sites
UberSoldier Posted November 30, 2014 Report Share Posted November 30, 2014 Wydaje mi się, że koledze chodziło o zaczep tylni tylko się pomylił. Też się podpinam do pytania :) Quote Link to post Share on other sites
Tomciaz Posted November 30, 2014 Report Share Posted November 30, 2014 Azteko ma teraz promocję na takie otwieracze http://azteko.pl/cyma-metalowy-magazynek-low-cap-do-ak47akm-68-kulek-p-16.html Sam posiadam trzy stalowe midy - dwa od cymy, jeden od boyca i wszędzie zaczep przedni jest metalowy, oczywiście jeżeli rozmawiamy o tym: Quote Link to post Share on other sites
Viking125 Posted December 1, 2014 Author Report Share Posted December 1, 2014 Tak chodziło mi o przedni zaczep. Dzięki za informacje, a pytanie zadałem z tej przyczyny że spotkałem się z w pełni stalowymi magazynkami z plastikowym zaczepem przednim, dlatego wolę się upewnić a nie później bawić w wymianę czy odsyłanie magazynów. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts