unsnix Posted December 3, 2014 Report Share Posted December 3, 2014 Witam chciałbym się spytać czy to dobry wybór wybrać kolimator : http://archiwum.allegro.pl/oferta/super-kolimator-kandar-2x42-szyna-22mm-red-green-i3060827909.html Do g36c Boiy ? Czy lepiej kupić Aimpoint g&p lub inny jakiś celownik? Jeżeli już taki temat był do tego kolimatora to porosił bym o link. Quote Link to post Share on other sites
polskiniko Posted December 3, 2014 Report Share Posted December 3, 2014 Kup taki jaki ci się podoba/pasuje do rekonstrukcji lub stylizacji, którą robisz/macie umówione co używacie z ekipą. Wybieraj zgodnie z własnym gustem i preferencjami. Quote Link to post Share on other sites
unsnix Posted December 4, 2014 Author Report Share Posted December 4, 2014 Kup taki jaki ci się podoba/pasuje do rekonstrukcji lub stylizacji, którą robisz/macie umówione co używacie z ekipą. Wybieraj zgodnie z własnym gustem i preferencjami. Mnie się oba podobają ale wolę wiedzieć czy dobry wybrałem czy też "lipę". Nie chcę kolimatora który podziała 2-3 dni a potem się posypie. I interesuję mnie opinia innych ludzi czy on jest dobry czy też nie i zastawiam się czy przybliżenie w asg x2 będzie użytecznę czy też przeszkadzało. A może jest jeszczę inny kolimator lepszy w podobnej cennie(120 zł+/-) Więc kieruję się z prośbą do was użytkowników. Quote Link to post Share on other sites
falloutpl Posted December 4, 2014 Report Share Posted December 4, 2014 Stałe powiększenie 2x w kolimatorze to porażka, kup sobie podobny tylko że bez powiększenia. Quote Link to post Share on other sites
unsnix Posted December 4, 2014 Author Report Share Posted December 4, 2014 Stałe powiększenie 2x w kolimatorze to porażka, kup sobie podobny tylko że bez powiększenia. Po przeszukaniu internetu niestety nie znazłem podobnego kolimatora bez przybliżenia a raczej znazłem z a.c.m. ale źle mi się kojarzy i nie jest polecany przez użytkowników. Quote Link to post Share on other sites
Axel Posted December 16, 2014 Report Share Posted December 16, 2014 I raczej nie znajdziesz podobnego kolimatora bez powiększenia, Raczej nie będziesz strzelał na dystansach 100 metrów więc lepiej poszukać otwartego kolimatora. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts