Działson Posted December 5, 2014 Report Share Posted December 5, 2014 Witam, jak w temacie telepie sie lufa zewnętrzna. W tylniej pozycji zamka lufe można od pozycji "wejściowej" na wysokosci zatrzasnietego zamka cofnąć o jakieś 3-4 mm. Da sie ją jakoś przyblokować? Quote Link to post Share on other sites
biker_boys Posted January 31, 2015 Report Share Posted January 31, 2015 ściągnij zamek i tam jest taki plastik musisz go podnieść bo pewnie nie tyka lufy ja tak miałem i mi też się ruszała i nie miał celności i to zrobiłem i jest ok :) Quote Link to post Share on other sites
-Otto- Posted January 31, 2015 Report Share Posted January 31, 2015 (edited) Hmmm... Ruszająca się lufa zewnętrzna przy zamku w tylnym położeniu jest normalna w chyba każdej gazówce z przekaszaną lufą, jak i chyba w palnym także... Co więcej, lufa się cofa przy strzale. http://www.youtube.com/watch?v=p30bTyiMDjU Edited January 31, 2015 by -Otto- Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts