PoczątkowyManiak Posted December 9, 2014 Report Share Posted December 9, 2014 Co sądzicie o dołączaniu nieletnich graczy do grup AS? Wiem że jest już o tym parę tematów, ale chodzi mi głównie o członków grup w Świętokrzyskim, mianowicie szukam grupy z okolic Kielc/Buska-Zdroju i nie wiem czy w tych gronach są jakieś ograniczenia wiekowe. Link to post Share on other sites
polskiniko Posted December 9, 2014 Report Share Posted December 9, 2014 Szukaj w tym dziale: http://forum.wmasg.pl/forum/46-swietokrzyskie/ Link to post Share on other sites
marcin_d Posted December 10, 2014 Report Share Posted December 10, 2014 Co sądzicie o dołączaniu nieletnich graczy do grup AS? Wiem że jest już o tym parę tematów, ale chodzi mi głównie o członków grup w Świętokrzyskim, mianowicie szukam grupy z okolic Kielc/Buska-Zdroju i nie wiem czy w tych gronach są jakieś ograniczenia wiekowe. Sądzimy, że to zły pomysł. Ale poszukaj takich co mają odmienne stanowisko! Link to post Share on other sites
PoczątkowyManiak Posted December 13, 2014 Author Report Share Posted December 13, 2014 Widzicie, problem polega na tym, że od żadnej z grup nie dostaję odpowiedzi :/ Link to post Share on other sites
samael16 Posted December 14, 2014 Report Share Posted December 14, 2014 Jesteś nieletni to się nie dziw, raczej nikt nie ma zamiaru brać za ciebie odpowiedzialności i ryzykować prokuratura na głowie. Link to post Share on other sites
Recommended Posts