kubiszok Posted December 14, 2014 Report Share Posted December 14, 2014 W jakim miejscu najlepiej jest dać karabin do serwisu, coby mi założyli nową lufę precyzyjną i lepszą gumkę hop-up?Najlepiej okolice warszawy. Nie wiem w ogóle czy modyfikacja tej repliki jest możliwa: http://gunfire.pl/product-pol-1152191976-Replika-karabinu-KAR98K-GAS.html Link to post Share on other sites
MarekMac Posted December 14, 2014 Report Share Posted December 14, 2014 Skoro nie wiesz czy karabin w ogóle można tuningować to może przeczytaj temat o tej replice (co chyba wczoraj polecał właśnie Tobie Arend, ale mogę się mylić). Dowiedziałbyś się co można tuningować i czym. A od poszukiwania serwisantów jest oddzielny temat. Link to post Share on other sites
kubiszok Posted December 14, 2014 Author Report Share Posted December 14, 2014 Skoro nie wiesz czy karabin w ogóle można tuningować to może przeczytaj temat o tej replice (co chyba wczoraj polecał właśnie Tobie Arend, ale mogę się mylić). Dowiedziałbyś się co można tuningować i czym. A od poszukiwania serwisantów jest oddzielny temat. Był temat ale o replice na sprężynę Link to post Share on other sites
Garnek Posted December 15, 2014 Report Share Posted December 15, 2014 Od paru dni męczysz ludzi na forum o ten badziew.Ta replika zarówno w wersji gazowej jak i sprężynowej nie nadaje się do grania.Jak się uparłeś na kar98 to najtańszy nadający się do grania jest z firmy g&g,ale to już znacznie większe pieniądze... Link to post Share on other sites
kubiszok Posted December 17, 2014 Author Report Share Posted December 17, 2014 Od paru dni męczysz ludzi na forum o ten badziew.Ta replika zarówno w wersji gazowej jak i sprężynowej nie nadaje się do grania.Jak się uparłeś na kar98 to najtańszy nadający się do grania jest z firmy g&g,ale to już znacznie większe pieniądze... Ale kto ci powiedział że ja to do grania chcę? Wymądrzasz się i wiesz ode mnie lepiej do czego mi on będzie służył...Powiesz mi może jeszcze, czy już doszedł, czy jeszcze go nie mam, bo ja sam nie wiem? A tak poważnie jak będę chciał sobie postrzelać się z ludźmi, to sobie kupię jakiegoś elektryka, a ten Kar ma być do strzelania rekreacyjnego, pojadę sobie z kumplami do lasu\wyjdziemy ndziałkę poustawiamy puszki i sobie postrzelamy.... Link to post Share on other sites
Emcet Posted December 17, 2014 Report Share Posted December 17, 2014 a ten Kar ma być do strzelania rekreacyjnego, pojadę sobie z kumplami do lasu\wyjdziemy ndziałkę poustawiamy puszki i sobie postrzelamy.... Życzę udanej zabawy... Lepiej te puszki szturchać kijkiem. Zasięg skuteczny porównywalny, większa precyzja przy szturchnięciu, no i taniej. Link to post Share on other sites
marcin_d Posted December 18, 2014 Report Share Posted December 18, 2014 A tak poważnie jak będę chciał sobie postrzelać się z ludźmi, to sobie kupię jakiegoś elektryka, a ten Kar ma być do strzelania rekreacyjnego, pojadę sobie z kumplami do lasu\wyjdziemy ndziałkę poustawiamy puszki i sobie postrzelamy.... Wiatrówka! Link to post Share on other sites
MarekMac Posted December 18, 2014 Report Share Posted December 18, 2014 (edited) Marcin mądrze pisze. Do strzelania tarczowego najlepsza jest broń palna, potem wiatrówki, potem długo nic (ewentualnie jakieś dziwne wymysły o których mi nic nie wiadomo) i dopiero markery paintballowe i repliki ASG. Edited December 18, 2014 by MarekMac Link to post Share on other sites
Recommended Posts