RuzASG Posted December 17, 2014 Report Share Posted December 17, 2014 Witam wszystkich forumowiczów!!! Niedawno zakupiłem replikę glocka r17 army. Od około miesiąca mam problem. Mianowicie podczas gdy magazynek jest w replice podczas przeładowania/strzelania zamek nie zawsze dochodzi do końca i trzeba go dopychać ,jednak bez względu czy magazynek jest czy go niema od czasu do czasu zamek zablokuje się tak że nie da się go dopchnąć a trzeba go jeszcze raz przeładować czasem kilkakrotnie. Co możę być przyczyną tych problemów ? Co mogę zrobić ? Czy odsyłać a gwarancje? Quote Link to post Share on other sites
marvol Posted December 18, 2014 Report Share Posted December 18, 2014 Wyczyść, nasmaruj... Możesz spróbować na jakimś innym mocniejszym Green gazie. A jak nie pomoże, to najlepiej jakiemuś magikowi od klamek oddać - może coś trzeć i się blokować. Quote Link to post Share on other sites
RuzASG Posted December 18, 2014 Author Report Share Posted December 18, 2014 A jakiego smaru użyć? Quote Link to post Share on other sites
Patryczek1 Posted February 3, 2015 Report Share Posted February 3, 2015 Odkopuję, bo podobny problem rozwiązałem sam. Zobaczy czy cylinder cofa się po naciągnięciu. Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted February 11, 2015 Report Share Posted February 11, 2015 Miałem to samo,z tym ze replika była oryginalnie zjechana prosto z pudełka. Udało się to naprawić i śmiga. http://forum.wmasg.pl/topic/149953-glock-17-army-problem-z-magiem/#entry1971567 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts