MrSzajba Posted December 19, 2014 Report Share Posted December 19, 2014 Siema! Mam takie pytanie. Czy do kamizelki chest rig strike da się z tyłu doczepić jakoś plecak na system molle albo jakimś innym sposobem? Ktoś może posiada tego typu kamizelke i znalazł jakiś sposób. Pewnie to ja jestem zielony i nie wiem jak to zrobić :D Z góry dzięki za odpowiedzi. Pozdro! Quote Link to post Share on other sites
Errhile Posted December 19, 2014 Report Share Posted December 19, 2014 A po kiego grzyba chcesz doczepiać do chesta doczepiać plecak? Skoro jesteś zielony, to wyjaśnię możliwie prosto: jedną z głównych zalet chestriga są wolne plecy. Chcesz plecak - chesty zasadniczo dobrze pracują z plecakiem. Ale noszonym na własnych szelkach. Jak ktoś to ostatnio ładnie podsumował - jeżeli przyczepisz sobie plecak do kamizelki, to masz dwa sposoby, żeby coś z niego wydobyć: 1. Zdjąć cały szpej. 2. Opłacić niańkę, żeby Ci w plecaku grzebała. Jeśli masz chesta i plecak osobno - po prostu ściągasz plecak. Nieważne, czego akurat potrzebujesz - wyjąć coś z plecaka, zająć miejsce w pojeździe, przecisnąć się przez jakąś dziurę, odpocząć na postoju, czy pozbyć się balastu (bo akurat ważniejsza jest ruchliwość niż graty trzymane w plecorze). Z plecakiem przymocowanym do chesta - zdjęcie go nie będzie ani szybkie, ani łatwe. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts